Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esküvői trend 2021

SzerelemPlaza
2021. 03. 18. 18:00:00
Esküvői trend 2021

A Pantone Színintézet minden évben előrejelzi a trendeket, kiválasztja az év színét és több mint 50 éve inspirálja a kreatív dizájn szakembereket. 2021-ben két szín kapta a megtiszteltetést. Az Ultimate Grey és az Illuminating!

Az Ultimate Grey egy funkcionális, klasszikus, semleges szilárd szürke, míg az Illuminating világos, napos, vidám sárga árnyalat. Pantone szerint ez a színkombináció ", amely kapcsolatos az átlátással, az innovációval és az intuícióval, valamint a bölcsesség, a tapasztalat és az intelligencia tiszteletben tartására ösztönzi a regenerációt, új gondolkodásmód és koncepciók felé terel bennünket." A két árnyalat arra inspirál, hogy optimizmussal és reménnyel nézzünk az elkövetkező évre. A szürke biztosítja az előrelépéshez szükséges erőt és rugalmasságot, a sárga pedig pozitív és boldogságot kínál.

 

Ez az életérzés a 2021-es esküvői trendben is megjelenik. A "Végső szürke" és a "Világító" árnyalatok kombinációja  a meghívóktól kezdve a menükártyákig a világító sárga csokrokon át, a helyszínek dekorációjáig üde, élet igenlő, pozitív hatású.  A élénk színeknek kiváló alapot ad a semleges szürke, amely elsősorban a díszítő elemekben, gyertyatartókban, textilekben jelenik meg.

 

A vőlegény öltönye és nyakkendője remekül működik ennél a színkombinációnál, például a szürke öltöny sárga kitűzővel vagy klasszikus sárga nyakkendővel. A menyasszonyok is bevállalhatnak egy kis kreativitást élénk sárga esküvői cipővel, övvel vagy ékszerekkel. A koszorúslányok magukra ölthetik ezt a remek és mutatós színkombinációt, sőt az esküvői torta is tükrözheti az év trendjét!

Az oldal tetejére