Szállítási és fizetési feltételek
Ajándékcsomagok
Szerelmes, Valentin napi ajándékok
Esküvői ajándékok
Eljegyzési ajándékok
Exkluzív ajándékok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Páros ajándékok
Romantikus ajándékok
Szexi ajándékok
Vicces ajándékok
Keresztény ajándékok
Lánybúcsúra ajándékok, kellékek
Legénybúcsúra ajándék ötletek
Ajándékok alkalmakra
Apróságok szerelmemnek
AKCIÓ
Termék kategóriák
ügyfélszolgálat
Egyedi kívánságért hívd az ügyfélszolgálatot!
Tel.: 06-1/820-10-50
Tel.: 06-30/678-02-01
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
kisebb betű nagyobb betű e-mailben elküld nyomtatás

Szállítási és fizetési feltételek

 

 

 

Szállítás összege:

Futárszolgálat: 1280,-Ft   Magyarország egész területén

20 000,-Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás!

Fontos: A megrendeléskor a szállítási díjat is felszámoljuk.

Személyes átvétel: Ingyenes

Személyes átvétel helye: REGIO Játékáruház
1119 Budapest, Nándorfejérvári u 23-25

Átvétel időpontja a rendelés visszaigazolásában jelzett időpontokban.

Fontos: Személyes átvétel esetében a termékeket előre kell kiegyenlíteni (opciók: átutalás vagy banki kp. befizetés, bankkártya, paypal), személyesen nincs mód készpénzes fizetésre!


Általános jellemzők

A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási, számlázási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja, és részéről a banki előre utalás megtörténik. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a Megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

Megrendelés módja, módosítása, törlése

A vevő rendeléskor dönthet a fizetés módjáról, amely lehet banki előre utalás, illetve bankkártyával történő vásárlás. A rendelés feldolgozása után a vevő e-mailt kap a fizetendő összegről -amely tartalmazza a szállítási költséget is.  A megrendelés feldolgozási fázisai az e-mailben küldött link megnyitásával követhetők. A Szerelem Plaza internetes áruház speciális, ajándékküldő  szolgáltatását figyelembe véve, a vásárló részére kiállított számlát a megadott számlázási címre küldjük, amely eltérő lehet a szállítási címtől. A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

Fizetési  módok feltételek

A Vásárló a vásárolt áruk és szállítási költség ellenértékét fizetheti előreutalással, banki készpénz befizetéssel, bankkártyával, PayPal fizetéssel vagy utánvéttel a futárnak.

Banki utalás, vagy banki készpénz befizetés számlaszáma:

Számlaszám: 10401110-50526590-89811010  K&H Bank
Kedvezményezett: Balog Árpádné EV
Nemzetközi utaláshoz: SWIFT (BIC) code: OKHBHUHB
IBAN: HU06 1040 1110 5052 6590 8981 1010

A megjegyzés sorban kérjük tüntesse fel a megrendelésben használt vevő nevét!

Bankkártyával történő fizetés menete

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Elektron és Eurocard/MasterCard tipusú kártyákat fogadja el.

Kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H bank hibaüzenetben közli a hiba okát.


Szállítási módok és feltételek
Futárszolgálat

Szállítási határidő 1-3 munkanap, illetve a webáruház honlapján a terméknél megjelölt szállítási határidő. Ha a Szolgáltató a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem tudja teljesíteni, telefonon (e-mailen) egyezteti a megrendelővel a szállítási határidőt.

A szállitás összege: 1280,-Ft

A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

A megrendeléskor a szállítási díjat is felszámoljuk.

Személyes átvétel

Megrendelő  személyesen is átveheti  megrendelését, ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel részére. Az átvétel helye:

REGIO Játékáruház
1119 Budapest, Nándorfejérvári u 23-25

Átvétel időpontja minden nap 8:00-18:00 óráig (illetve a rendelés visszaigazolásakor jelzett időpontokban).

Személyes átvétel esetében is a termékeket előre kell kiegyenlíteni (opciók: átutalás vagy banki kp. befizetés, bankkártya, paypal), személyesen nincs mód készpénzes fizetésre!


Szállítási határidő

Az egyes csomagoknál és termékeknél feltüntettük a szállítási határidőket. Ez általában a megrendelést követően 2-3 nap. Amennyiben készlethiány mutatkozik, és a határidőt nem tudjuk teljesíteni, felvesszük megrendelőinkkel a kapcsolatot. Egyes termékeket előrendeléssel szállítunk, ezeket minden esetben jelezzük a termék bemutató oldalán.

Kézbesítési feltételek

A Szolgáltató által megbízott futárcég munkanapokon 08:00 - 17:00 óra között végez kiszállítást. Szolgáltató és megbízásából a futárcég abban az esetben tudja teljesíteni a küldemény kézbesítését, amennyiben a vásárló a következő elérhetőségeit rendelkezésre bocsátotta és az adatok kezeléséhez hozzájárult: napközben is igénybe vehető kézbesítési cím (lehetséges: munkahelyi cím, intézményi cím is), átvevő neve, mobil telefonszám.  Amennyiben az átvevő és a vásárló személye eltér egymástól, úgy a vásárló az átvevő személy nevének rendelkezésre bocsátásával kijelenti és igazolja, hogy az átvevő személy hozzájárult nevének, mint személyes adatának vállalkozó és futárcég általi adatkezeléséhez.

A megrendelő/vásárló a megrendelése során a „Megjegyzés” rovatba feltüntethet minden olyan információt, ami a termék sikeres kézbesítése érdekében fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt").

Amennyiben a futárcég képviselője a kézbesítést valamely személyén és tevékenységén kívül eső okból nem tudja teljesíteni, a küldeményt átadni, úgy értesítést hagy a jogosult személy részére, amely tartalmazza a szükséges tájékoztatást a küldemény további átvételének módjáról és körülményeiről. Az általános szabályok szerint a futárcég az első kézbesítési kísérletet követő munkanapon ismételten megkísérli a küldemény kézbesítését. Kétszeri sikertelen kézbesítés után a megrendelést a Szolgáltató érvénytelennek nyilvánítja és törli.

Kézbesítési problémák

Szolgáltató tájékoztatja a vásárlóit, hogy tapasztalata szerint a postaláda zárhatóságának hiánya miatt, vagy azért mert az tele van sok reklámanyaggal: az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik. Szolgáltató felhívja a vásárló figyelmét, hogy ha küldemény kézbesítése esedékes részére, akkor fokozott figyelmességgel és körültekintéssel vizsgálja meg a postaládáját az értesítés megtalálása érdekében.

A Szolgáltató tájékoztatja a vásárlóit, hogy a megbízott futárcég kizárólag abban az esetben tudja sikeresen kézbesíteni a küldeményt, amennyiben pontos címet (épület, lépcsőház, emelet, ajtó feltüntetésével együtt) kap a vásárlótól és amennyiben az átvevő személy beazonosítható és megtalálható. A futárszolgálat postafiókra nem tud megrendelést szállítani!

Szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a helytelen, pontatlan, hiányos, téves, félreérthető kézbesítési cím megadásából ered.

A Vásárló jogai és kötelezettségei

A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet -Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A megrendelt termék a  SzerelemPlaza telephelyére küldhető vissza, melynek  címe:

SzerelemPlaza webáruház, 1031 Budapest, Nánási út 1/B. D-602

A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról  a Szolgáltató videofelvételt készíthet.
A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vásárló a csomagot átvette.

 

 

 

 

 

 

 

Névnapok

Információk

Így vásárolhatsz:

1.variáció:

  • Válassz ki egy számodra szimpatikus ajándékcsomagot!
  • Tedd a kosárba!
  • Tetszés szerint egészítsd ki további termékekkel!
  • Írj személyes üzenetet!

Az így összeállított csomagot minden esetben díszcsomagolással is ellátjuk.

2. variáció:

  • Állíts össze termékeinkből egyedi csomagot!
  • Döntsd el, hogy kérsz-e hozzá díszcsomagolást?
  • Írj személyes üzenetet!

Kiemelt ajánlatunk:

Bazsarózsa álom - illatgyertya ajándékcsomag
8 270 Ft
Érints meg!
3 990 Ft
Dolce Vita
3 990 Ft