Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Add a szíved! - Valentin nap a szerelem ünnepe

Add a szíved! - Valentin nap a szerelem ünnepe

2024. 01. 26. 13:52:00
Hamarosan itt a Szerelmesek Napja, amikor a párok szerelmük jeléül valamilyen kedvességgel ajándékozzák meg egymást. Megunhatatlan ötlet és tapasztalataink szerint a legnépszerűbb meglepetések a szív alakú ajándékok. A szív forma egyértelmű vallomás, mert ilyet csak annak adunk, akit valóban szeretünk. Lássuk hát, melyekre gondolunk!
Meglepetések  vintage stílusban

Meglepetések vintage stílusban

2023. 11. 07. 00:00:00 SzerelemPlaza
Manapság fénykorát éli a nosztalgikus, vidéki romantika, és a vintage stílus. A romantikus ajándékok kedvelői között is nagy sikert aratnak a kézzel készült, vintage  meglepetések. A stílus jellemzői a múltat idéző motívumok, virág minták, dekoratív díszítések. Webáruházunk ajánlataiban kézzel készült, kiváló ízléssel alkotott  termékeket kínálunk. Csodálatos fotóalbumok, receptfüzetek, naplók, gyönyörű díszborítékok és személyre szóló esküvői kiegészítők szerezhetnek örömet.
Ajándékok ragyogó kristályokkal

Ajándékok ragyogó kristályokkal

2023. 11. 07. 00:00:00 SzerelemPlaza

Berns Ékszerek Európa szívéből! Az ékszerkészítő műhely küldetése, hogy olyan design termékeket alkosson, amelyek inspirálóan hatnak az érzelmekre és hangsúlyozzák az egyéni stílust. Ékszereik és ajándéktárgyaik nem csupán termékek, hanem részesei egy örök emléknek.

Mit ajándékozzak Valentin napra?

Mit ajándékozzak Valentin napra?

2023. 01. 23. 13:36:19
Tetszik, vagy nem tetszik, ünnepled vagy hidegen hagy, a Valentin nap a SZERELEM ÜNNEPE! Ezen a napon hangzik el a legtöbb szívből jövő vallomás és talán az életre szóló "Igen" is. Webáruházunk több mint 10 éve szolgálja a szerelmeseket, így sokéves tapasztalatunk alapján jól ismerjük Bálint nap kedvenc ajándékait. A legnépszerűbb ötletekből merítettünk, hogy tippet adjunk Neked is!
Romantikus üzenetek

Romantikus üzenetek

2022. 01. 05. 14:43:00
Te is jártál már úgy, hogy kiválasztottad a legszebb ajándékot kedvesednek, de valahogy bennakadt a szó, mit is mondj, milyen üzenet kísérje a meglepetést. Ezekhez a pillanatokhoz szeretnénk segítséget nyújtani romantikus üzenet mintáinkkal. A kiválasztott sorokat másolhatod és ajándékod mellé tűzheted. Jobban tetszene ízlésesen nyomtatva? Kérésedre üzenetedet kis kártyára nyomtatjuk és ajándékod mellé helyezzük (megrendelésed végén tudsz üzenetet írni, a kártya ingyenes)
Esküvői trend 2021

Esküvői trend 2021

2019. 11. 11. 11:00:50 SzerelemPlaza

A Pantone Színintézet minden évben előrejelzi a trendeket, kiválasztja az év színét és több mint 50 éve inspirálja a kreatív dizájn szakembereket. 2021-ben két szín kapta a megtiszteltetést. Az Ultimate Grey és az Illuminating!

Az oldal tetejére