Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szeretettel üdvözöllek!

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutassam SzerelemPlaza webáruházamat, amely a szerelem és romantika témakörét átfogva 2012-ben indult útjára. Azzal az elhatározással jött létre, hogy a termékkínálat kapcsolódjon két ember egyre mélyülő kapcsolatához, vonzalmukat kifejezhessék különféle árfekvésű meglepetésekkel, ajándékokkal, esetleg vicces, poénos ötletekkel.  Majd a Nagy Naphoz is találjanak megfelelő kellékeket, kiegészítőket és az évfordulókat is ajándékkal ünnepelhessék. Sőt, azok is gazdag választékra leljenek, akik a párok megajándékozását tervezik.

A speciális gondolatkör szép egyedi dizájnnal és egy gondosan felépített technikai háttérrel működött, amelyet fiam ajándékozott számomra. Talán ezért is nőtt a szívemhez annyira, hogy csak a 10. évfordulóhoz közeledve döntöttem a frissítésen. Tisztában vagyok azzal, hogy megújulni nem csak a kapcsolatokban szükséges, hanem jelen esetben egy webáruház létfenntartásához is elengedhetetlen a frissülés.

Új arculat és új logo fogadja a látogatót. Az új dizájn lehetővé teszi a termékek látványosabb bemutatását, mobilbarát verziója kiváló azok számára, akik éppen utazás közben, vagy egy munkahelyi szünetben keresnek vagy küldenek ajándékot. A termékek kínálata továbbra is gondosan válogatott, amely díszcsomagolással és személyes üzenettel is kérhető.

A webáruházat ugyan egyéni vállalkozóként működtetem, de téves lenne azt állítanom, hogy egyedül, hiszen sok támogatást kapok. A webshop motorját a ShopRenter biztosítja, a technikai háttérhez továbbra is fiamtól kapok segítséget, a személyre szabott kérések és az egyedi, kézműves termékek megvalósításában lányomra számíthatok, a megrendelések személyes átvételében a REGIO Játékáruház a partnerem, a csomagok célba juttatásáról pedig a GLS futárszolgálat gondoskodik. Köszönök minden támogatást, hiszen így tud webáruházam sikerrel működni!

Kellemes vásárlást kívánok!

Csapatunk nevében: Marianna


 

 

 

 

  

 

  Balog Árpádné Vigh Marianna

               tulajdonos


 

 

 

Az oldal tetejére