Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: T8002-4
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Kézműves termék
Szállítási idő 2-3 munkanap
Ajándékküldés országosan

Oklevél legénybúcsúra (személyre szóló)

1.390 Ft
Kapható választék:
Szöveg variáció:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Egy  legénybúcsú elmaradhatatlan tréfás feladatok nélkül. Ismerjétek el a vőlegény teljesítményét a próbatételek után egy díszoklevéllel. A díszoklevél merített papírból, rányomtatott viaszpecsét imitációval készül. Az oklevelet személyre szólóan készítjük el. Tekercsben, szalaggal átkötve, papírból készült pecsét imitációval szállítjuk,

Válassz szöveget, jegyezd meg a variáció számát!

Fontos! Rendelésed "megjegyzés" rovatában tüntesd fel, vagy küldd el e-mail címünkre a  vőlegény és a menyasszony nevét, illetve az esküvő dátumát. Egyedi szöveggel is rendelhetsz oklevelet! Kérésedet küldd el info@szerelemplaza.hu címünkre!

Paraméterek

Méret A/4
Anyag merített papír
Pecsét papírból

Oklevél szövegek

1.variáció:"Alulírott Legénybúcsúztató Férfiúi Alkalmassági Bizottság és Ítélőszék ezennel igazoljuk, hogy az előttünk megjelent XX kiállta az összes  próbát, és készen áll a házasságra, a férji életre, valamint az ezzel járó, minden kihívásra. Ezen okírat birtokában jogosulttá vált arra, hogy XY oldalán ...év...hó...nap házasságra lépjen. Továbbá ezennel befogadjuk a vén szivarokból álló "VSZE" / Vén Szivarok Egyesülete / elnevezésű, titkos szervezet tagjai közé"

2.variáció:" X.X. részére, a legénybúcsúján való sikeres részvételéért.
Köszönjük, hogy velünk töltötted legénységed utolsó szabad pillanatait! Szerettük volna ezt a napot különlegessé tenni Számodra, mert ezután úgyis csak a férfiúi kötelesség vár Rád… Reméljük sikerült! Mivel túlélted ezt a bulit, kiálltad a próbákat, most már igazán rászolgáltál:
Gratulálunk, megnősülhetsz,....-án(dátum) feleségül veheted XY-t! "


3.variáció " Ez az oklevél igazolja, hogy X.X. a mai naptól kezdődően alkalmas a házaséletre. Felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, állíthatjuk, hogy legényéveit lezáró kötelezettségeinek teljes mértékben eleget tett. XY-al...-én(dátum) házasságra léphet."

4.variáció" Alulírott barátok igazoljuk, hogy X.X. a mai napon vőlegényhez méltóan viselkedett. A legénybúcsú felügyelőbizottsága által kiszabott feladatokat sikeresen teljesítette. A bizottság alkalmasnak minősíti a férj szerepére és hozzájárul, hogy XY-al ....napon(dátum) házasságot kössön."

5.variáció" Alulírottak igazoljuk, hogy előttünk XX sikeres  vizsgával, legény életét lezáró kötelezettségeinek a mai napon eleget tett. Elnyerve ezzel a: „ Házasságra léphet ” jogcímet, mely megismételhetetlen és egyszer adományozható. E jogcím birtokában engedélyt nyert, hogy XY-oldalán ...év...hó...napján a házasélet édes mezejére lépjen."

Jóember fogadalom:

" XX ezennel az itt felsorakozott tanuk előtt  megígérem, hogy mostantól jó férj leszek! A sörözőben, barátoknál, munkahelyen nem sokat időzöm, mindennap hazasietek. Kis feleségemet már az ajtóban megölelem, a TV-t addig nem kapcsolom be, amíg csacsogását figyelmesen végig nem hallgatom. Kávéját minden reggel ágyba viszem, babusgatom, csókolgatom. Feleségemet, amikor barátnőivel telefonál, nem zavarom, dolgomat ilyenkor csendben végzem. Mindig ügyelek arra, hogy havonta új ruhát és új cipőt vegyen, fodrászhoz és kozmetikushoz járjon. Szép fehérneműről, "játszós ruháról" jómagam gondoskodom! Anyósomat napjában legalább egyszer dicsőítem, mindig őszinte mosollyal fogadom! Feleségem kívánságait kielégítem, férji kötelességemet naponta teljesítem! Itt és most megígérem, hogy jó férj leszek! Asszonykámat megbecsülöm, a csajokat elkerülöm. Szeretgetem, cirógatom, hülyeséggel nem nyaggatom.

De, ha csak egyszer is pasizni mer, a baját a kezemmel látom el!"

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére